Het verslag van onze reis van 25 dagen via de Baltische staten en Finland naar de Noordkaap en door Noorwegen langs Kopenhage weer terug bestaat uit praktische ervaringen en geeft informatie over de gekozen route, het weer en tips. Naast een herinnering voor ons zelf kan het verslag dienst doen voor een ieder die Scandinavie wil bezoeken. Met name de informatie die ik zelf niet kon vinden op het internet heb ik hier vermeld.

Naast de positieve punten worden ook de negatieve punten genoemd omdat deze vaak door andere worden genegeerd. Deze negatieve punten deden nauwelijks afbreuk aan deze uitstekend verlopen vakantie maar kunnen door anderen gebruikt worden ter voorkoming of om er van tevoren rekening mee te kunnen houden.
Onze reis naar de Noordkaap beschouw ik als een geslaagde vakantie!

Gebruik
Het linker gedeelte bevat de tekst met links naar meer gedetailleerdere info en foto's welke in het rechter gedeelte verschijnen.
Indien de foto's niet gewenst zijn kunnen deze worden uitgezet met de knop links boven.

Een groene link betekent uitgebreidere informatie over het betreffende onderwerp, soms met enkele foto's.
Een blauwe link betekent een of meer foto's, eventueel met een korte omschrijving.
Een paarse link betekent een externe link welke in een nieuw venster wordt geopend.

Met het pulldown menu kan gesprongen worden tussen de diverse onderdelen in het linker gedeelte.

De info
De tekst beschrijft de gevolgde route, de campings, de bezienswaardigheden, het weer, tips, praktische informatie en vaak een persoonlijke waardering.

Veel plezier…..

Site map