Via Madrid naar huis

Dag 28, maandag 9 februari 2009
Vlucht
, luchthavenmetro, vlucht, auto
Bij Madrid dreigend maar droog. In Nederland somber en koud weer, na thuiskomst lichte regen. Temperatuur op Schiphol was 5°.

Augusta kon slapen in het vliegtuig maar dat lukte mij niet. Met lichte vertraging kwamen we iets na zonsopkomst, bijna half negen, aan in Madrid op terminal 4S. Volgens de instapkaarten moesten we op terminal 4 gate HKL zijn. Dat was een half uur lopen inclusief een kort ritje met een metrolijntje. We bekeken de winkels en namen een kopJE koffie (2,80euro) en later een broodje. Dit weer in euro's maar de getallen kwamen overeen met wat we in 'duurdere' restaurants in Argentinië op de bonnen zagen staan. De vlucht van Madrid, van 12:25uur vertrok op tijd en het vliegtuig lande iets eerder dan gepland, om 14:50uur, op Schiphol.

We werden opgehaald door Martien die ons vlot naar huis bracht waar Rebbel, onze kat, ook deze vakantie weer meer dan uitstekend verzorgd door Lucia en Martien, ons enigszins verbaasd verwelkomde. We konden wederom terug kijken op weer een geslaagde vakantie. Als laatste onderdeel van de vakantie haalden we Chinees eten (dat hadden we al een maand niet meer gegeten) op.